Γαρυφαλλιά Οροκλού

Beauty everywhere!

Η Γαρυφαλλιά Οροκλού προσφέρει γνώσεις, ταλέντο και χαρά εδώ και 25 χρόνια στις γυναίκες που περιποιείται. Hair and make up artist, πρόκειται για μία ευγενική γυναίκα με γούστο και αισθητική υψηλού επιπέδου αλλά και εξαιρετικό ταλέντο στον τομέα της. Εξαιρετικές κουπ και μαγικά χτενίσματα μένουν αξέχαστα σε όποια γυναίκα την επιλέξει – άλλωστε είναι γνωστό πως τα μαλλιά είναι συχνά το κλειδί της εμφάνισης.

Η προσέγγισή της γίνεται πάντα με γνώμονα ένα τελικό φίνο αποτέλεσμα, με λεπτομέρειες που θα κάνουν τη γυναίκα να ξεχωρίσει με διακριτικότητα πάντα και στυλ. Διότι γνωρίζει πολύ καλά πως η ομορφιά είναι προσωπική υπόθεση και δεν αφορά μόνο το δώρο της φύσης αλλά και την προσωπικότητα.

Αγαπά τις λιτές γραμμές και τη σοφιστικέ απλότητα. Εχει επηρεαστεί από τον περίφημο καλλιτέχνη της ομορφιάς Κάρολο Καμπελόπουλο, ενώ η Μαρία Κάλλας, η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μόνικα Μπελούτσι αποτελούν, η καθεμία για άλλο λόγο, τις γυναίκες που ενσαρκώνουν την ατόφια ομορφιά.

Μόδα, θέατρο, τηλεόραση, editorials αλλά και πολιτικά πρόσωπα και νύφες έχουν αποτελέσει και αποτελούν τα πιστά της ραντεβού. Η Γαρυφαλλιά είναι η γυναίκα που ξέρει να σέβεται τον προσωπικό χώρο και χρόνο της κάθε γυναίκας και τις πιο βαθιές της επιθυμίες. Ισως να μην είναι τυχαίες οι επιπλέον σπουδές Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας που αποφάσισε να ακολουθήσει το 2018, εκπλήσσοντας φίλους και συνεργάτες. Γιατί ο άνθρωπος είναι πάντα στο επίκεντρο της σκέψης της. Και η λάμψη του, εξωτερική και εσωτερική, προτεραιότητά της όσο περνά από το χέρι της. Που κάνει θαύματα.